Waarom TRYBA?

In Frankrijk is TRYBA de nummer 1 in de markt van ramen, deuren en rolluiken, en die ambitie hebben we ook in België. Daarvoor breiden we ons dealernetwerk stevig uit en bieden we onze franchisenemers professionele ondersteuning.

Reken op persoonlijk advies en een krachtige communicatiecampagne die de unieke troeven van onze producten en onze naam in de markt zet.  Als TRYBA-dealer pak je uit met een sterk merk dat zich met kwaliteit en communicatie écht onderscheidt van de concurrentie.

Jouw garanties als TRYBA-dealer

Garantie 1: 370 miljoen euro omzet
Als Europese marktleider realiseert TRYBA een omzet van 370 miljoen euro. Dit is het resultaat van bijna 40 jaar ervaring, expertise en een doorgedreven drang naar innovatie.
Garantie 2: 1850 medewerkers
Van ontwerpers, productiemedewerkers, installateurs tot administratieve krachten: 1850 gemotiveerde collega's staan klaar met raad en daad om van jouw zaak een succes te maken.
Garantie 3: 3500 ramen per dag
Elke dag rollen liefst 3500 ramen van de band in onze Europese fabrieken. Hét bewijs dat TRYBA het vertrouwen geniet van bouwers en verbouwers.
geniet-versoonlijke-begeleiding

Geniet van persoonlijke begeleiding

In zee gaan met TRYBA, dat is kunnen rekenen op een persoonlijke, professionele begeleiding in elke fase van jouw project. Van de kennismaking met ons bedrijf, over de opening van je zaak tot de uitoefening van je beroep, je krijgt alle sleutels in handen om te slagen.

  • Showroom van 150 tot 250 m2
  • Installatie van je showroom, sleutel op de deur
  • Technische, commerciële en managementtraining
  • Gedetailleerd verkoopplan met bewezen staat van dienst
  • Verkoopinstrumenten: catalogus, technische fiches, affiches, bedrijfswagen met het TRYBA-logo, promotionele aanbiedingen, communicatiecampagnes, …
  • Exclusief extranet

 

Ontmoet jouw collega’s

Franchising nieuws