Join het Tryba team : start je eigen onderneming en wordt franchisee in ramen, deuren en rolluiken.

 

Waarom kiezen voor Tryba franchisee ?

Tryba, met meer dan 40jaar ervaring, is de markleider op de franse renovatiemarkt van ramen, deuren en rolluiken. Wij zijn ontwerper, fabrikant en plaatser hetgeen ons toelaat om garantievoorwaarden aan te bieden die uniek zijn op de markt. Tryba is een groot merk, bekend binnen de sector, met meer dan 300 verkoopspunten in Frankrijk en wij openen per direct in België zowel in Vlaanderen als in  Wallonië een aantal verkooppunten.

 

Tryba begeleidt u stap voor stap.

Heeft u ondernemingsgeest en de juiste commerciële feeling ? U bent niet noodzakelijk vertrouwd met de sector maar u heeft zin in avontuur om u eigen onderneming te starten ? Wij hebben de middelen en ondersteuning om u zowel techisch als commercieel op te leiden zodat u de referentie wordt binnen uw gebied. Bij Tryba heeft u het voordeel dat gedurende elke fase van het project Tryba u met raad en daad zal bijstaan : van het ontdekken van het Tryba franchiseconcept tot en met de opening van uw eigen winkel staan wij aan uw zijde !

 

En de financiële investering ?

Zonder grote investeringen kunt u zeer snel opstarten en genieten van een goede resultaten. Onze 40-jarige ervaring is niet louter toeval en wij danken ons succes aan al onze franchisees. Vermits ons concept afhankelijk is van het succes van onze winkels zijn we uiteraard heel nauw met mekaar verbonden

 

Laat ons uw project samen bespreken ?

Contacteer ons

Nieuws