Getuigenis
maarten
Door de goeie begeleiding heb ik de overstap naar de privésector nooit als een risicovolle onderneming ervaren
Maarten Enkels

Financiële drempel verlaagd

Ik speelde al lang met het idee om zelfstandig ondernemer te worden. Toen ik hoorde dat het Franse merk Tryba naar België kwam, heb ik die kans met beide handen gegrepen. Ik zocht een interessante locatie en Tryba stoomde op minder dan vier dagen tijd de winkel klaar. Tryba nam de grootste financiële investering op zich maar ik betaal hen het bedrag gesplitst over vijf jaar terug. Mijn eigen centen in mijn eigen zaak steken, heeft mij een enorme boost gegeven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Motiverende filosofie

De overstap naar een andere sector was uitdagend maar verliep door de goeie begeleiding van Tryba zonder problemen. Ik kreeg verschillende opleidingen vooraf en ook nu de winkel open is, krijg ik vaak de kans om deel te nemen aan bijscholingen om zo tegemoet te komen aan de snel veranderende markt. Dit is volgens Tryba de sleutel tot succes. Een filosofie waar ik volledig achter sta en die mijn job ook boeiend houdt. 

Persoonlijk contact

In het begin moest ik mijn weg nog vinden in het productgamma. De exportmanager heeft mij toen op een persoonlijke en gepassioneerde manier met raad en daad bijgestaan. Ik kon hem 24/7 rechtstreeks bereiken en geen vraag leek hem teveel te zijn. Sinds de opening van mijn winkel sta ik in contact met een commerciële medewerker productie. Ik haal energie en vertrouwen uit die persoonlijke band. 
 

Word een Tryba franchisenemer

Vestibulum quis dolor nec felis porttitor lobortis. Ut non mi in nisl rhoncus lobortis a id tellus. Donec quis tempus dolor.