TRYBA, kwaliteit voor het leven

Kiezen voor TRYBA, dat is vertrouwen op de ervaring en expertise van een ontwerper, fabrikant en installateur in één. In onze 22 Europese fabrieken controleren we het volledige productieproces: van concept, over fabricage tot afvalrecyclage. Daarbij staan mens, milieu en maatschappij centraal.

TRYBA behoort tot de Atrya holding die meer dan 15 sterke merken vertegenwoordigt. Naast Frankrijk zijn we actief in Italië, Duitsland en Zwitserland. En nu is de tijd rijp om ook Belgische bouwers en verbouwers te laten genieten van de kwaliteit van TRYBA.

Onze klanten totale gemoedsrust bieden, dat is ons doel. Ze kunnen rekenen op één enkel aanspreekpunt vanaf de bestelling tot lang na de installatie. Bovendien gaan onze oerdegelijke oplossingen een heel leven mee en zelfs langer.

30-jaar-garantie-TRYBA

30 jaar garantie, da's pas zekerheid!

Omdat we naast installateur ook ontwerper en fabrikant zijn, beheersen we de volledige productielijn. We zien er nauw op toe dat al onze producten voldoen aan de strengste Europese normen. We onderwerpen ze aan de meest extreme testen en controleren de weerstand tegen UV, hitte en breuken, maar ook de invloed van lucht, water en wind. Alleen ramen en deuren die voor alle testen slagen, zijn klaar om bij de klant geïnstalleerd te worden.

Dankzij deze doorgedreven aanpak kunnen we 30 jaar garantie bieden op onze producten. Dat is dubbel zoveel als onze concurrenten. Kortom, het is een unieke troef waar je als TRYBA-dealer sterk mee kan uitpakken.